Telefoni feavea'i
0086-13111516795
Valaau i matou
0086-0311-85271560
I-meli
francis@sjzsunshine.com

O le tau o le u'amea faaulufale mai Saina ua oso i luga o le maualuga, taofia faiga ua faamoemoeina

FA'AUGA / TAMA'IGA
O le tau o le u'amea faaulufale mai Saina ua oso i luga o le maualuga, taofia faiga ua faamoemoeina
Saunia e Global Times
Lolomiina: Me 07, 2021 02:30 PM

Ua la'u mai e cranes uamea mai fafo i le uafu o Lianyungang i le Itumalo o Jiangsu i Sasa'e o Saina i le Aso Sa.I le masina o Setema, na sili atu i le 6.5 miliona tone le gaosiga o le u'amea a le uafu, o se maualuga fou mo le tausaga, ma avea ai ma uafu tele mo oloa faaulufaleina mai i Saina.Ata: VCG
Ua la'u mai e cranes uamea mai fafo i le uafu o Lianyungang i le Itumalo o Jiangsu i Sasa'e o Saina i le Aso Sa.I le masina o Setema, na sili atu i le 6.5 miliona tone le gaosiga o le u'amea a le uafu, o se maualuga fou mo le tausaga, ma avea ai ma uafu tele mo oloa faaulufaleina mai i Saina.Ata: VCG

Na tumau pea le malosi o oloa faaulufale mai a Saina mai ia Ianuari ia Aperila faatasi ai ma le faateleina o le aofaʻi o oloa mai fafo i le 6.7 pasene, faʻamalosia e le faʻamalosia o manaʻoga ina ua toe amata le gaosiga, faʻateleina le tau (58.8 pasene) i le 1,009.7 yuan ($ 156.3) i le tone, tumau i le maualuga. tulaga.I le taimi nei, o le averesi o tau mo le faaulufaleina mai o uʻamea ia Aperila na oʻo atu i le $ 164.4, o le maualuga talu mai Novema 2011, faʻamaumauga ma Beijing Lange Steel Information Research Center faʻaalia.

E ui o le manaoga o Saina mo le uʻamea o loʻo i ai se sao taua i le faʻatupulaia o le voluma ma le tau o le uʻamea mai fafo, na fai mai le au atamamai o le maualuga o le tau e ono faʻamalieina i le faʻalauteleina o punaoa o sapalai ma suiga i le malosi lanumeamata.

O le oso i luga o le tau o mea mataʻutia na tupu talu mai le tausaga talu ai, na faʻafefeina e le faʻatupulaia o le gaosiga o uʻamea ina ua maeʻa le faʻamaʻi i Saina.Mai faʻamaumauga faʻamaumauga, i le kuata muamua, o le gaosiga a Saina o le uʻamea puaa ma le uʻamea leaga na oʻo atu i le 220.97 miliona tone ma le 271.04 miliona tone, o le tuputupu aʻe o le 8.0 ma le 15.6 pasene i tausaga taʻitasi.

Ona o le malosi o le manaoga, o le averesi o tau o uʻamea faaulufale mai ia Aperila o le 164.4 tala i le tone, i luga ole 84.1 pasene i lea tausaga ma lea tausaga, e tusa ai ma le faʻatusatusaga a le Beijing Lange Steel Information Research Center.

I le taimi nei, o isi mea e pei o faʻamatalaga tetele ma le maualuga o sapalai o le lalolagi na faʻaopoopoina ai le suauʻu i le tau siʻitia, faʻateleina le tau o le tau o le fale uʻamea ma uʻamea, fai mai tagata atamamai.

E sili atu i le 80 pasene o oloa faaulufale mai a Saina o loʻo faʻatumauina i lima o tagata e toʻafa tetele mai fafo, ma Ausetalia ma Pasila o loʻo tuʻufaʻatasia le 81 pasene o le aofaʻi o oloa faʻaulufale mai a Saina, e tusa ai ma lipoti a le aufaasālalau.

Faatasi ai ma i latou, e ave e Ausetalia le sili atu i le 60 pasene o le aofaʻi atoa o oloa faʻaulufale mai.E ui lava na latou paʻu i lalo i le 7.51 pasene mai le 2019 ina ua maeʻa taumafaiga a le kamupani uamea a Saina e faʻalauteleina i punaʻoa o sapalai, o loʻo latou tumau pea i se tulaga iloga.

Ae ui i lea, e talitonu le au atamamai e ono faʻavaivaia le faʻatupulaia o tau ona o le suiga o fale gaosi oloa i Saina, le maketi sili ona tele i le lalolagi e faʻaaogaina ai le uʻamea.

Na soloia e Saina le tau i luga o nisi oloa uʻamea ma mea mataʻutia amata ia Me 1, o se vaega o taumafaiga e taofiofia le taumafaina o le uamea i le siʻitia o tau.

O le faiga faʻavae fou, faʻatasi ai ma taumafaiga faʻavavevave o le faʻaaogaina o maina i totonu ma fafo, o le a fesoasoani lelei e faʻaitiitia le aofaʻi o le uʻamea mai fafo ma faʻafefe ai tau maualuga, o le tala lea a Ge Xin, o se tagata tomai faʻapisinisi, i le Global Times.

Ae i le tumau pea o le le mautonu, ua talitonu tagata atamamai o le faʻaitiitia o tau o se faiga umi.

I lalo o le taofia o le faiga talanoaga i le va o Saina ma Ausetalia, superposition o le tamaoaiga o le lalolagi, faapea foi ma manaoga i fafo faateleina i lalo o le siitia o tau uʻamea, o le a feagai le tau o le uamea i le lumanai ma le le mautonu, Wang Guoqing, faatonu suʻesuʻe i le Beijing Lange Steel Information Research Center, na taʻu atu i le Global Times i le Aso Faraile, e faʻaalia ai o le tau maualuga o le a le faʻaitiitia i se taimi pupuu.


Taimi meli: Me-10-2021